Weboldal készítő online tanfolyam

Készítsd el életed első weboldalát, online oktatóanyagaim segítségével, teljesen kódolásmentesen!

A tanfolyam neked lett kitalálva, ha:

N

Nagyobb szabadságot szeretnél és te akarod beosztani a napjaidat.

N

Ki szeretnél lépni az alkalmazotti létből.

N

Anyuka vagy és nem szeretnél visszamenni a régi munkahelyedre.

N

Teljesen online akarsz dolgozni otthonról vagy akár a világ bármely pontjáról.

N

Szakmát váltanál és weboldal készítőként képzeled el a jövődet.

N

Vállalkozó, szabadúszó vagy és bővítenéd a szolgáltatásaidat. (pl.: grafikus, virtuális asszisztens)

N

Vállalkozó vagy és te szeretnéd elkészíteni a saját honlapodat.

N

Vállalkozó szeretnél lenni, mert a saját álmaidat szeretnéd megvalósítani, nem pedig a főnöködét.

Fő programok, eszközök, amikkel a tanfolyam során dolgozni fogsz

01

WordPress – A honlapod alapja

Ha körbenéztél már az interneten honlap készítés témában, akkor biztos, hogy nem ismeretlen számodra az a szó, hogy WordPress. Ez egyáltalán nem a szerencse vagy a véletlen műve, ugyanis a világ egynegyede ezt a tartalomkezelő rendszert (CMS) választotta és használja, weboldalak létrehozására szamos előnye miatt.

Ingyenes és magyar nyelven is elérhető

A WordPress egy bárki által ingyenesen letölthető és használható rendszer, ami magyar nyelven is elérhető, így angol tudás nélkül is nyugodtan belevághatsz a honlapkészítésbe.

Nincs szükséged programozói tudásra

A vizuális szerkesztők megjelenésével, ma már kódolás nélkül is el tudsz készíteni egy működőképes, bevételt hozó honlapot.

Egyszerűen lehet kezelni és folyamatosan fejlesztik

Egy logikusan felépített kezelőfelület fog majd várni rád. Új oldalakat, bejegyzéseket hozhatsz létre, módosíthatod az alapvető beállításokat, képeket, szövegeket és videókat tölthetsz fel, vagy átalakíthatod a weboldalad vizuális kinézetét.

Jól bővíthető, kiegészíthető

Számos ingyenes és fizetős sablont és bővítményt találhatsz hozzá az interneten, amikkel új funkciókat, kinézeteket adhatsz hozzá az alap honlapodhoz.

Bármilyen online jelenlétre használható

Bemutatkozó oldal, blog oldal, céges oldal, portfólió oldal, landing oldal, webáruház…

Kérdésed nem marad válasz nélkül

Mivel nagyon sokan használják, ezért sokan is tudnak segíteni a használatában. Számos blog és facebook csoport foglalkozik a témával és hidd el, hogy mindig meg tudod majd találni a válaszokat. 

02

Divi – a honlapod vizuális szerkesztője

A Divivel tudod majd a honlapod kinézetét, látványvilágát testre szabni. Nagy előnye, hogy sok bővítmény érhető el hozzá, amikkel tovább okosítható. Teljesen a semmiből is létre lehet hozni vele honlapokat és sok ingyenes teljes honlap sablonokat is be tudsz tölteni a saját honlapora, amiket csak ki kell egészíteni a te szövegeiddel, képeiddel. Tehát a határ szinte a csillagos ég! Magyar nyelven is használható. Teljesen reszponzív (mobil, tablet, asztali gép) honlapokat tudsz majd vele készíteni.

s

A Divi egy prémium sablon, tehát nem ingyenes és nincs benne a tanfolyam árában!
A hivatalos honlapon az ára 80.000 Ft, viszont a tanfolyamon belül meg fogom mutatni neked, hogy hol tudod megvásárolni elképesztően olcsón 9.990 Ft-ért teljesen jogtisztán. Ez egy egyszeri befektetés lesz számodra, mert korlátlan számú weboldalra fel tudod majd használni a jövőben.

03

Canva, Photopea – képszerkesztés

A Divivel tudod majd a honlapod kinézetét, látványvilágát testre szabni. Nagy előnye, hogy sok bővítmény érhető el hozzá, amikkel tovább okosítható. Teljesen a semmiből is létre lehet hozni vele honlapokat és sok ingyenes teljes honlap sablonokat is be tudsz tölteni a saját honlapora, amiket csak ki kell egészíteni a te szövegeiddel, képeiddel. 

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a termékekhez
      Kupon felhasználása