Miért fontos és mi van akkor, ha nem alkalmazzuk?

Miért kardinális jelentőségűek a kulcsszavak a honlapon?

Mert a kulcssavaid alapján találnak meg téged, a tevékenységedet az érdeklődők. Megfelelő kulcsszavak és azok szakszerű használata nélkül ugyanúgy láthatatlan maradsz, mintha nem is lenne honlapod. Csak azok fognak megtalálni, akik ismernek és tudják a céged, vagy a weblapod nevét, címét.

Mi történik, ha nem használsz kulcsszavakat?

Gyakorlatilag vaktában lövöldözöl.

És miért van ez így? Egészen egyszerűen azért, mert a Google a kulcsszavaid megfelelő használata, elhelyezése alapján látja, hogy mivel foglalkozol. Vannak bizonyos szabályok, amelyek mentén egyértelműen érzékeli, hogy miről írsz. Ezek a keresőoptimalizálás bizonyos elemei, amelyek – a nevük is mutatja – azért vannak, hogy a kereső (Google) igényeire szabják a mondandódat. Később pontosan meg fogod ezeket tanulni a keresőoptimalizált szövegírás leckében.

Sokan csak legyintgetnek a keresőoptimalizálásra, mondván, hogy már nem divat, de te tudd, hogy ez nagyon nem így van! Ez az egyetlen dolog, aminek van értelme, ha hosszú távon hirdetések nélkül is szeretnél bevételhez jutni. Az viszont igaz, hogy nem szabad őrült módon, minden mondatba beleépíteni a kulcsszavainkat, mert a Google folyamatosan fejlődik, egyre inteligensebb és érzékeli, ha egy írás nem természetes és sok a szóismétlés. Tehát a kulcsszavak rossz használatát bünteti és hátra is sorolhat a találati listán.

Egy honlapot felépíteni nem kis munka, úgyhogy érdemes már a kezdetektől úgy csinálni, hogy a lehető leghatékonyabb legyen.

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a termékekhez
      Kupon felhasználása