Üdv az oktatóteremben!

A következő tanfolyam indulása: 2023. február 9.

A fenti videó, a fiók oldalt és a tanfolyam oktatótermét mutatja be. Mivel ez az ingyenes, nyílt terem és nincs még felhasználói fiókod, ezért a funkciók korlátozottak. ( Például, jelenleg még nem tudod bepipálni, hogy mit tanultál meg. )

<<<< Asztali gépen vagy laptopon a bal oldali navigációs oszlopban tudsz lépkedni a leckeanyagok között. Mobilon pedig a bal felső hamburger ikon segítségével. ( 3 vízszintes vonal, egymás alatt. ) Vagy rányomsz a következő lecke nevű gombra.

Az ingyenes anyagokkal egy kis betekintést szeretnék Neked mutatni a kulisszák mögé, hogy láthasd a képzés szerkezetét, minőségét és döntést tudj hozni, hogy belevágnál-e!

Az anyagok a tanfolyam alatt természetesen egymásra épülnek és az ingyenes leckéket onnan emeltem ki. Tehát ha valami most nehéznek tűnik vagy nem egyértelmű számodra, akkor ne aggódj, mert később ki fog tisztázódni!

További információk:

Az új anyagok mindig hetente 1x, csütörtökön érkeznek az oktatóterem felületére, amiket bármikor vissza tudsz majd nézni. Mindig küldeni fogok értesítést, e-mail-ben.

A képzés időtartama 1 év, de utána is hozzá fogsz férni az anyagokhoz, így nyugodtan haladhatsz a saját tempódban!

Bármi kérdésed van vagy lesz, nyugodtan írj nekem e-mailt a reka@designcloud.hu-ra és ha már tanuló vagy akkor a zárt facebook csoportban is felteheted!

Szeretettel várlak a tanfolyamon és jó tanulást kívánok az ingyenes anyagokhoz! 🙂

Üdv,
Mosóczi Réka

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a termékekhez
      Kupon felhasználása