Adobe Illustrator

Az online grafikai tananyagok végére logókat, illusztrációkat, plakátokat, facebook és insta képeket tudsz majd készíteni.

12 hétig

tart a tanfolyam, de utána is
elérhetőek maradnak a leckék.

Március 14-én

indul a csoport.

26 óra

videós, gyakorló lecke vár rád,
plusz elméleti tananyagok.

Neked ajánlom, ha…

 • a jövőben otthonról szeretnél dolgozni.
 • állást keresel és sokszor alapfeltételként látod az Adobe Illustratort.
 • vállalkozó vagy és te készítenéd a grafikai anyagaidat.
 • hasonló területen dolgozol és bővítenéd a szolgáltatásaidat Pl.: virtuális asszisztens
 • érdekel a grafika világa és megtanulnád az alapjait.

Galéria

Ezeket a grafikákat fogod elkészíteni az Adobe Illustrator oktatóvideók segítségével. Minden héten lesznek házi feladatok is, hogy saját terveket tudj készíteni. A munkáidat pedig feltöltheted a facebook csoportba, ahol értékelni fogom és segítek ha elakadnál.

Mit kell tudj az Adobe Illustrator tanfolyamról?

I

Kezdő szintről indulunk

Nincs szükséged semmilyen előképzettségre, csak egy alap számítógépes ismeretre! Először megmutatom, hogy hol és hogyan tudod megvásárolni az Illustrator programot, majd utána megismerkedsz a kezelőfelülettel és az eszközökkel.

Online tananyagok és örökös hozzáférés

Egy e-oktatóteremben zajlik a képzés. Minden héten egyszer, csütörtökön fogod megkapni az új tananyagokat, de bármikor bármelyik nap visszanézhetsz minden leckét. Ne aggódj, hogy lemaradsz, mert a tanfolyam végeztével is megmarad a hozzáférésed!

Grafikai alapok

Megnézzük a pixel és vektorgrafika különbségeit. Megtanulod, hogy hogyan állíthatod be nyomdakészre és webre az elkészült terveidet. Megismerkedsz a színmódokkal és lesz színtan és tipográfia modul is az elméleti szakaszban.

Gyakorlatok és házi feladatok

A videós leckékben több komplett grafikai tervezési menetet is bemutatok, hogy gyakorolhasd az eszközhasználatot és a tanfolyam után, önállóan is létre tudj hozni látványos és minőségi grafikákat. Például: logó, plakát, szórólap, facebook és instagram kép. Minden héten kapni fogsz házi feladatokat is, így a tanfolyam végére el tudod készíteni a saját portfóliódat a munkáidból.

Logó készítés

Megnézzük, hogy mi a kis és nagy arculat. Végigmegyünk a logókészítés/tervezés folyamatán. Milyen a jó logó? Mire figyeljünk a tervezés során? Milyen típusai vannak? Ezekre is választ fogsz kapni. A végén pedig letölthetsz egy Brief dokumentumot, aminek a segítségével könnyebben megtervezheted a saját és ügyfeleid logóját.

Segédanyagok

A tervezésnél segítségünkre lehetnek az úgynevezett stock weboldalak, amikről képeket, videókat és szerkeszthető grafikákat tölthetünk le. Ezeket legálisan használhatod majd a saját céljaidra. Vannak ingyenes és fizetős oldalak is és mindegyikből mutatok pár példát.

Segítség – támogatás

Végig segíteni fogok, ha elakadnál és értékelem a munkáidat, ha megosztod velem a zárt facebook csoportban vagy elküldöd e-mail-ben. Nem baj, ha valamilyen okból lemaradsz, mert bármikor visszanézheted a leckéket és pótolhatsz. Úgy végzel, ahogy az időd engedi.

Igazolás a részvételről

Nem kötelező, de lehetőséged lesz beadni a munkáidat, amik a házi feladatokból fognak összetevődni. Utána pedig Certificate – igazoló plakátot állítok ki a számodra. Az elkészült grafikai terveid alkotják egyben a portfóliódat is, amit akár rögtön csatolhatsz az önéletrajzodhoz vagy felrakhatod a vállalkozásod honlapjára.

Ajándék Photopea leckék

A Photopea az Adobe Photoshop ingyenes alternatívája, a böngésződből elérhető, tehát csak internet kell hozzá. A 2 program tudása nagyon hasonló. Szinte ugyanúgy néznek ki és a billentyűkombinációk is 90%-ban azonosak.

Ki lesz az oktatód?

Mosóczi Réka vagyok, grafikus, webdesigner és több mint 10 éve dolgozom a szakmában. Vállalkozóként van egy saját webáruházam és a grafikai terveket, weboldalakat már nem csak készítem, hanem oktatom is.

Fontos számomra, hogy azt a tudást amit az elmúlt évek alatt szereztem, a lehető legérthetőbben, legprecízebben és legélvezhetőbben adjam át, hogy garantált legyen számodra a sikerélmény! A tanfolyam végeztével pedig, bátran tudd használni a tanultakat, az önálló, éles projektjeidben!

Nézd meg az ingyenes leckét!

Feliratkozás után, rögtön küldöm neked a videós tananyagot.

Arra figyelj, hogy a feliratkozást meg kell majd erősítened és ha nem találod a levelemet, akkor nézd meg a spam mappádat!

Nem küldök levélszemetet! További részletek az adatvédelmi irányelvekben.

Az Illustrator tananyag ára

Ha van kuponkódod, akkor a kosárba rakás után tudod érvényesíteni!
Felhasználható akciós ár mellett is, tehát további árengedményt kapsz a beváltásával!

Csoport indulás: 2024. március 14.

Adobe Illustrator –
egy összegben

Kedvezmény:  -33%
+ Ajándék:
Photopea tananyag

59.990 Ft

39.990 Ft

Adobe Illustrator –
3 részletben

Kedvezmény:  -32%
+ Ajándék:
Photopea tananyag

62.990 Ft

42.990 Ft

14.330 Ft, 3 hónapon át

Grafikus csomag ajánlat:
Photoshop + Illustrator + Ai

Kedvezmény:  -40%
+ Ajándék:
Photopea tananyag

119.980 Ft

72.000 Ft

Grafikus csomag ajánlat:
Ps + Illu + Ai – részlet

Kedvezmény:  -40%
+ Ajándék:
Photopea tananyag

125.980 Ft

75.000 Ft

25.000 Ft, 3 hónapon át

Bizonytalan vagy?

Rendeld meg, nézd meg az első leckéket és ha nem vagy megelégedve, akkor az indulás után 14 napig bármikor lemondhatod és visszakapod a teljes vételárat!

Gyakori kérdések

Hogyan és mikor kapom meg a tanfolyami anyagokat?

A új leckéidet mindig csütörtökön fogod megkapni. Megnézni pedig az online zárt oktatófelületeden keresztül tudod.

Mikor indul a képzés?

2024. 03. 14.

Mennyibe kerül az Adobe Illustrator tanfolyam?
Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával vagy átutalással.

Milyen formátumúak a tananyagok?

A leckék szöveges, képes, de legfőképpen videós oktatóanyagok, amikben lépésről lépésre egyértelműen elmagyarázok mindent.

Kapok segítséget, ha elakadtam?

Igen! A tanfolyam zárt facebook csoportjában bármikor kérdezhetsz tőlem, illetve e-mail-ben is!

Meddig érhetőek el a tananyagok?

A tananyag hozzáférésed örökös, ráadásul a frissítéseket, bónusz leckéket megkapod a képzés elvégzése után is!

Megoszthatom másokkal is a tananyagokat?

Nem oszthatod meg! Az anyagaimat szerzői jog védi, ennek megsértése pedig, jogi következményeket is jelenthet a számodra.

Vannak-e rejtett költségek?

A tanfolyam árán felül az Adobe Illustrator programot kell megvásárolnod, amiben dolgozni fogunk. Ezt előfizetéses rendszerben teheted meg, az Adobe honlapján, de ha neked már megvan a program, akkor használhatod is és nincs más költséged.

A tananyagban megmutatom, hogy hogy tudod megvásárolni és letölteni a programot.

Nincs semmilyen előképzettségem. Így is belevághatok?

Igen! Az alap számítógépes ismereteken túl, semmi előképzettségre nem lesz szükséged, mert mindent meg fogok tanítani.

Van-e valamilyen korosztályi megkötés?

Nincsen.

Kapok valamilyen papírt róla?

Igen, igazoló Cerificate plakátot kapsz, ha beküldöd az elkészült munkáidat, de azt fontos tudnod, hogy ez nem egy államilag elismert szakképzés. Ebben a szakmában a portfóliót szokták nézni a munkáltatók, azon van a fókusz, így bátran ajánlom, hogy vágj bele.

0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a termékekhez
   Kupon felhasználása