KÖNYV / E-BOOK / MUNKAFÜZET / KLUBTAGSÁG

Útkeresőből vállalkozó

Eleged van a munkádból és vonz a vállalkozói lét? Lépnél de nem mersz, mert mi van ha belebuksz? Ötletcunami van a fejedben, de nehéz kibogozni, melyik vállalkozás lenne a nyerő? Vagy éppen, hogy nulla ötleted van, de tudod, hogy nem akarod többé az alkalmazotti munkaviszony velejáróit…? Úgy látod, a jelenlegi helyzetedben soha nem fogsz annyi fizut kapni, hogy biztonságban hátra dőlhess, főleg a mai növekvő árak mellett? Szeretnél akkor ébredni, szabadnapot kivenni, nyaralni, magán ügyeket intézni és még sorolhatnám, amikor te akarsz?

A könyv személyes tapasztalatok és megélt kudarcok alapján mutatja be, hogy hogyan építs okosan, szerethető vállalkozást, idegbaj nélkül. Megvéd a kezdeti buktatóktól, amikbe sokan beleesnek és ideje korán elvéreznek. A munkafüzet, rávilágít az erősségeidre, gyengeségeidre egyaránt és mire a végére érsz rájössz, hogy olyan egyértelmű volt, mit kéne csinálnod, csak valahogy nem láttad eddig! A könyvcsomaghoz klubtagság is jár, ahol a felmerülő kérdéseidre a szerző, Molnár Alexandra fog válaszolni.

Képbe hoz

Irányba állít

Lendületet ad

Vásárlói vélemények

” Köszi, hogy ezt valaki végre leírja!! Tetszett, mert olvasmányos. Hányok a sokadik száraz vállalkozósdi könyvektől. Ez nem az! Nagyon máshogy magyarázol, mint az átlag és ez jó. “

Bartyik Kata

” Az tetszett benne, hogy más, mint amire számítottam. A hangneme életszagú, sokszor ismertem magamra és a már átélt helyzetekre olvasás közben. Abban segített, hogy sok oldalról körbejárjam a lehetőségeket, a valóságot és azt az utat, amit majd én szeretnék bejárni és felfedezni. “

Dénesné Szak Andrea

” Szandra eltüntette a begyöpösített programomat, hogy csak a munkahely a biztos, a vállalkozás meg egy nagyon veszélyes dolog. Azóta is hálás vagyok neki, mert vállalkozóként a 0. pillanattól olyan szabadságot és eredményeket éltem meg, amit tudtam hogy eljönnek, csak nem ilyen hamar. “

Sajti Károly

” Volt néhány konkrét kimatekozós példa. Ez nagyon bejött. Nálam konkrétan életmentő lett volna, ha egy kockás papíron előre kiszámolom ezeket. “

Dr. Németh Mariann

” Nagyon tetszett benne, hogy nem csak a “felszínt kapargatja”. A szakmai oldal mellett bemutatja, milyen lelki tényezők mozgatják az embereket. A könyv segített megtalálni az erősségeimet és azt, hogy ezeket hogyan hasznosíthatom.
Pedig előtte azt se tudtam, hogy vannak erősségeim. 🙂 “

Grebenár Kamilló

” Bevallom, nekem nagyon tetszett a szókimondó stílusod. Mostanában sokan modoros, „léleksimogató” stílusban írnak, amivel szerintem sokkal nehezebb felrázni az embereket. Sok helyen magamra ismertem. “

Mosolygó-Marján Erzsébet

A szerzőről

Molnár Alexandra vagyok, évek óta online marketing kivitelező, vállalkozási tanácsadó, honlapkészítő, mentor/coach, vállalkozásmániás, fejlődésmániás és automatizálásmániás.

Volt már totál katasztrófa vállalkozásom és van évek óta nagyszerűen működő is, így tudom, hogy miken lehet elcsúszni. Illetve sok cég életébe is beleláttam, fejlesztő/problémamegoldó funkcióban.

Elkeveredtem a személyiségtípusok, pszichológia, agyműködés, emberi viselkedés területeibe is. Rájöttem, hogy ezeknek sokkal nagyobb hatása van egy vállalkozásra, mint bármilyen üzleti ismeretnek.

Az évek során kialakult a saját módszerem arra, hogy hogyan tudom rávilágítani az embereket, milyen vállalkozás való nekik. Ezen vezet végig a könyv.

Molnár Alexandra
Szerző

Könyvcsomagok

E-book csomag

1 db e-book (PDF)
1 db online munkafüzet
1 személynek klubtagság

11.980 Ft

5.990 Ft

Könyv csomag

1 db nyomtatott könyv
1 db online munkafüzet
1 személynek klubtagság

12.980 Ft

6.990 Ft

+ szállítás

Páros könyv csomag

2 db nyomtatott könyv
2 db online munkafüzet
2 személynek klubtagság

25.960 Ft

12.990 Ft

+ ingyenes szállítás

Ha rögtön megvásárolnád az egyik könyvcsomagot, akkor itt teheted meg:

Ha még többet szeretnél olvasni a könyvről, akkor ide kattints:

1.000 Ft-os kedvezmény kupon

Feliratkozás után, rögtön küldöm a kuponodat és a linket a vásárláshoz.

Arra figyelj, hogy a feliratkozást meg kell majd erősítened és ha nem találod a levelemet, akkor nézd meg a spam mappádat!

Nem küldök levélszemetet! További részletek az adatvédelmi irányelvekben.

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosaradVissza a termékekhez
      Kupon felhasználása