| Webdesigner

WordPress weboldalkészítés

Mire az online tananyagok végére érsz, nemcsak szép, de bevételszerző honlapokat tudsz majd készíteni.

1 évig

hetente egyszer, csütörtökön
kapsz majd leckéket.

Szeptember 14-én

van a következő indulás, így addig jelentkezhetsz.

90%-ban

videós anyagok várnak rád az online oktatóteremben.

Magadra ismersz?

 • Szakmát váltanál és weboldalkészítőként helyezkednél el.
 • Kilépnél az alkalmazotti létből és szabadúszó lennél..
 • Vállalkozó vagy és te szeretnéd elkészíteni a saját honlapodat, grafikáidat.
 • Bővítenéd a szolgáltatásaidat (virtuális asszisztens, grafikus…)
 • Otthonról dolgoznál vagy akár a világ bármely pontjáról.
 • Van már honlapod és felszámolnád a kivitelezőktől való függést.
 • Anyuka, apuka vagy és nem akarsz visszamenni a régi munkahelyedre.

Mit kell tudj a weboldalkészítő tanfolyamról?

I

Kezdő szintről indulunk

Nincs szükséged semmilyen előképzettségre, csak egy alap számítógépes ismeretre!

Online tananyagok és örökös hozzáférés

Egy e-oktatóteremben tanulhatsz. Minden héten egyszer, csütörtökön fogod megkapni az új tananyagokat, de bármikor bármelyik nap visszanézhetsz minden leckét. Ne aggódj, hogy lemaradsz, mert a tanfolyam végeztével is megmarad a hozzáférésed!

Igazolás a részvételről

A végén lehetőséged lesz beadni a munkádat, utána pedig Certificate – igazoló plakátot állítok ki a számodra. Ez nem kötelező, csak opcionális.

Facebook privát csoport

Bármi elakadásod, kérdésed lenne, a Designcloud zárt facebook csoportban nyugodtan írd meg és segíteni fogok!

Nézd meg az ingyenes leckéket!

A gyakorlati videós anyagok végére lesz egy működő honlapod, ami már “csak” a szerkesztésre vár! 11 lecke a weboldalkészítés kezdeti fázisairól. Részletesen bemutatom a tárhely, domain vásárlás menetét, utána feltelepítjük a WordPress-t (tartalomkezelő rendszer) és a Divi-t (Vizuális szerkesztő). Megcsináljuk az alap beállításokat és létrehozunk egy új oldalt.

Arra figyelj, hogy a feliratkozást meg kell majd erősítened és ha nem találod a levelemet, akkor nézd meg a spam mappádat!

Nem küldök levélszemetet! További részletek az adatvédelmi irányelvekben.

Tananyag tartalom

1

WordPress, a honlapmotor

01

WordPress

Rengeteg előnye miatt, a világ egynegyede már ezt a tartalomkezelő rendszert választotta, így mi sem teszünk másképpen. Bemutatkozó honlapot, céges weboldalt, blogot, landing és sales oldalt vagy akár webáruházat is készíthetsz vele. Ingyenes és magyar nyelven is elérhető. A használatához nincs szükséged programozói tudásra. Folyamatosan fejlesztik és frissítik, illetve naponta jelennek meg hozzá a jobbnál jobb bővítmények.

2

Divi, a vizuális weboldalszerkesztő

02

Weboldalad vizuális szerkesztője, a Divi lesz

Ez egy olyan magyar nyelven is elérhető weboldalépítő, amivel egyedi és reszponzív, tehát minden felületre (mobil, tablet, asztali gép) alkalmas honlapokat lehet létrehozni. A nulláról fogunk indulni, de 239 ingyenes weboldal sablonból is válogathatsz. A segítségével ki tudjuk kerülni a bonyolult kódolásokat, ráadásul rögtön láthatod élőben, hogy mit szerkesztesz. Ezeken felül pedig tovább okosítható, tehát a határ szinte a csillagos ég!

s

A Divi egy prémium sablon, tehát nem ingyenes és nincs benne a tanfolyam árában!
Hivatalos honlapjukon az ára kb. 80.000 Ft, viszont a tanfolyamon belül meg fogom mutatni neked, hogy hol tudod megvásárolni elképesztően olcsón 9.990 Ft-ért teljesen jogtisztán. Ez egy egyszeri befektetés lesz számodra, mert korlátlan számú weboldalra fel tudod majd használni a jövőben.

3

Grafikai programok, webdesign

03

Grafika

Ingyenes és prémium programok is kerültek a tananyagba, hogy választhass a pénctárcádhoz mérten.

A Photopea nem más, mint a Photoshop ingyenes alternatívája. Kísértetiesen hasonló a kezelőfelülete, 90%-ban ugyanazok a billentyűkombinációi, csak éppen nem kell fizetned érte. Ez hihetetlen, de igaz! Sőt a két programnak közös a szerkesztői fájlformátuma is (psd), így Photoshopban tovább szerkeszthető bármelyik tervünk szerkesztési funkció és rétegvesztés nélkül. A böngésződből érheted el, így le se kell töltened.

A Canvának van ingyenes és prémium verziója is. Temérdek jogtiszta kép és videó közül válogathatsz, sőt még komplett, azonnal szerkeszthető sablonok (pl.: insta, facebook...) is várnak rád.

Továbbá az Adobe Photoshop és Illustrator prémium programokat is fogjuk használni, de ezeket kiválthatod a fent említett programokkal.

4

Keresőoptimalizálás (SEO)

04

Keresőoptimalizálás

Hiába készítesz egy gyönyörű honlapot, ha nem találja meg senki. Több szempontot és szabályt kell figyelembe venni ahhoz, hogy előre kerülj a keresőmotorok (pl.: Google) találati listáján. Éppen ezért a weboldal készítő tanfolyamon a tartalmi és technikai SEO beállításokat is részletesen át fogjuk venni.

5

Marketing és szövegírás

05

Marketing, szövegírás

A marketing ismeretek vérteznek fel téged, hogy az üzenetedet hatékonyan el tudd juttatni a célközönségedhez. El fogod érni, hogy magukra ismerjenek mindazok, akinek a problémájára, céljára, vágyára te megoldást kínálsz. Megtalálod az erősségeidet, amire felépíted a kommunikációdat. Lesznek olyan munícióid, amelyekkel kitűnhetsz a versenytársak közül.

Az sem mindegy, mit írsz. De azt, hogy milyen szabályok szerint teszed, az még sokkal fontosabb! Mert nem csak a látogatónak írunk, hanem ezzel párhuzamosan a Google-nek is. Ha unalmas, nehezen olvasható a szöveged, hamar faképnél fog hagyni az olvasó, ezért ezt is részletesen át fogjuk venni.

6

Bónusz ajándékok

06

Bónusz ajándékok

A tanfolyam végén ajándékba kapod a Webáruházkészítés alapjai modult. Woocommerce-ben létrehozunk termékeket, kategóriákat és szűrőket. Beállítjuk a termék, pénztár és kosár oldalt, majd utána a szállítási és fizetési módokat. Ezen felül pedig kapsz még egy vállalkozói ismeretek tananyagot is.

Ki lesz az oktatód?

Mosóczi Réka vagyok, grafikus és webdesigner. Több mint 10 éve dolgozom a szakmában és az elmúlt 3 évben vállalkozó lettem. Mai napig vállalok kivitelezést, de van mellette egy saját webáruházam és a grafikai terveket, weboldalakat már nem csak készítem, hanem oktatom is.

Fontos számomra, hogy azt a tudást amit az elmúlt évek alatt szereztem, a lehető legérthetőbben, legprecízebben és legélvezhetőbben adjam át, hogy garantált legyen számodra a sikerélmény! A tanfolyam végeztével pedig, bátran tudd használni a tanultakat, az önálló, éles projektjeidben!

Vélemények

Fektess be a jövődbe és már az első weboldalad elkészítésével,
visszakeresheted a tanfolyam árát!

Árak

Ha van kuponkódod, akkor a kosárba rakás után tudod érvényesíteni!
Felhasználható akciós ár mellett is, tehát további árengedményt kapsz a beváltásával.

Egyszeri

Csoport indulás: 2023. szeptember 14.
Kedvezmény:  -16%

310.000 Ft

260.000 Ft

Részlet

Csoport indulás: 2023. szeptember 14.
Kedvezmény:  -17%

350.000 Ft

290.000 Ft

58.000 Ft, 5 hónapon át

Bizonytalan vagy?

Rendeld meg a tanfolyamot, nézd meg az első leckéket és ha nem vagy megelégedve, akkor a képzés indulása után 20 napig bármikor lemondhatod és visszakapod a teljes vételárat!

Gyakori kérdések

Hogyan és mikor kapom meg a tanfolyami anyagokat?

A új leckéidet mindig csütörtökön fogod megkapni. Megnézni pedig az online zárt oktatófelületeden keresztül tudod.

Mikor indul a képzés és milyen hosszú?

A következő tanfolyam 2023. augusztus 11-én indul és 1 éves.

Mennyibe kerül a weboldalkészítő tanfolyam?

Két opciód van:
Egy összegű fizetés esetén, 310.000 Ft,
Részletfizetésben: 350.000 Ft, 3 hónapban lebontva.

A fent felsoroltak a tanfolyam eredeti árai, de itt láthatod az aktuális akciókat:

IDE KATTINTS

Hogyan tudok fizetni?

Bankkártyával vagy átutalással.

Milyen formátumúak a tananyagok?

A leckék szöveges, képes, de legfőképpen videós oktatóanyagok, amikben lépésről lépésre egyértelműen elmagyarázok mindent.

Kapok segítséget, ha elakadtam?

Igen! A tanfolyam zárt facebook csoportjában bármikor kérdezhetsz tőlem! Továbbá 1 óra ingyenes konzultációt is igénybe vehetsz.

Meddig érhetőek el a tananyagok?

A tananyag hozzáférésed örökös, ráadásul a frissítéseket, bónusz leckéket megkapod a képzés elvégzése után is!

Megoszthatom másokkal is a tananyagokat?

Nem oszthatod meg! Az anyagaimat szerzői jog védi, ennek megsértése pedig, jogi következményeket is jelenthet a számodra.

Milyen programokkal fogunk dolgozni?

WordPress, Divi, Canva, Photopea, Photoshop, Illustrator

Vannak-e rejtett költségek?

A tanfolyam árán felül vannak még költségek, amik a honlapkészítésnél előjöhetnek. Tárhelyre és domain névre biztos, hogy szükséged lesz, ami kb.: 20.000 Ft. A Divi prémium szerkesztő: 9.990 Ft. A Canva-nál lehetőséged van prémium előfizetésre, de ingyenes verziója is van. Ha Photoshop-ot és Illustrator-t is szeretnél tanulni az havonta kb.: 21.000 Ft, de kiválthatod az ingyenes szerkesztőkkel. Ezeken felül meg bővítményeket lehet majd vásárolnod, amiket te dönthetsz el, hogy szeretnéd-e.

Nincs semmilyen előképzettségem. Így is belevághatok?

Igen! Az alap számítógépes ismereteken túl, semmi előképzettségre nem lesz szükséged, mert mindent meg fogok tanítani.

Van-e valamilyen korosztályi megkötés?

Nincsen.

0
  0
  Kosaram
  Üres a kosaradVissza a termékekhez
   Kupon felhasználása